+31 418 - 51 14 72
  • en
  • de

Over ons

Wij zijn Bustrade en onze missie, onze ambitie is ‘Moving people’. Mensen letterlijk en figuurlijk helpen daar te komen, waar zij willen zijn. Om die bestemming in goede conditie te bereiken heeft iedereen mensen nodig die ze kunnen vertrouwen. Iemand die gelooft in wat je doet en begrijpt waar je naartoe wilt. Wij zijn die betrouwbare professionele partner die jou helpt te investeren in jezelf én in de bus waar jij in gelooft. Voor elk doel adviseren wij op maat, een merk of type bus in optimale staat. Zo helpen wij jou behalve op weg óók richting jouw doelen en dromen te blijven bewegen. Die reis, jouw reis, begint hier en nu met het ontdekken van ons actuele bussenaanbod.

Ontdek ons bussenaanbod

Wat wij doen

Bij Bustrade leveren wij ruim honderd gebruikte bussen per jaar aan een groot aantal tevreden klanten uit verschillende landen. Omdat wij onze klanten eerlijk en zo volledig mogelijk informeren en adviseren over de beschikbare bussen keren zij vaak terug voor een nieuwe busstelling. Dat stukje vertrouwen gecombineerd met een breed scala aan bussen en onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat wij altijd een bus op maat leveren.

Betrouwbaar advies

Omdat wij volledig (merk)onafhankelijk handelen kun je erop vertrouwen dat wij jou altijd eerlijk en transparant adviseren voor de best passende bus.

Ruim aanbod

We verkopen alle merken en type bussen van verschillende leeftijden. Stuk voor stuk afkomstig van hoogwaardige busbedrijven uit heel Nederland.

Eerlijke prijs

Wij zien een eerlijke onderbouwde prijs, waar beide partijen tevreden mee zijn, als dé sleutel tot de lange termijn relatie die wij met jou aan willen gaan.

Het bedrijf

De geschiendenis

Opgegroeid vlak naast een busbedrijf ontwikkelde oprichter Siebe Pel een sterke affiniteit met bussen waarna hij in het jaar 2000 met Bustrade begon. Ook vandaag de dag is hij nog steeds de drijvende kracht achter het handelsbedrijf van gebruikte bussen, en wat Siebe betreft is het einde van die carriè-rit nog lang niet in zicht. Bekijk onze volledige geschiedenis en ontdek welke weg Bustrade de afgelopen twee decennia heeft afgelegd.

Bekijk de geschiedenis