+31 418 - 51 14 72
  • en
  • de

Historie

Mijlpalen Bus & coach trade in beeld

Bekijk hieronder de mijlpalen van het pad dat drijvende kracht Siebe Pel aflegde richting de oprichting van Bus & coach trade BV. En ontdek welke stappen wij in de afgelopen twee decennia als bedrijf hebben weten te zetten.

Commercieel handelstalent

Na zijn afstuderen ging Siebe werken bij busfabriek Smit in Joure. Hier leerde hij alle ins & outs over het bouwen van een bus en ontdekte hij zijn commerciële talent. Deze internationale handelsgeest ontwikkelde hij o.a. verder in zijn rol als verkoper bij LAG Bus Mfg Co. In België.

Siebe Pel at 16 years old.
First price at London Coach Rally '81 for Smit Eurohiliner

Bushandelcentrum

De volgende stap was hij verantwoordelijk voor de verkoop van gebruikte bussen in de busfabriek Berkhof in Valkenswaard, Europa’s eerste showroom voor gebruikte bussen. Het werd een bekend bushandelscentrum. Dit inspireerde Siebe om, na een tussenstop bij een ander handelsbedrijf, Bus & Coach Trade BV te starten.

LAG Galaxy '84

Bouwjaar: 2000

Opgegroeid vlak naast een busbedrijf ontwikkelde oprichter Siebe Pel een sterke affiniteit met bussen waarna hij in het jaar 2000 met Bustrade begon.

Over ons

Verhuizing in 2010

Bus & coach trade BV verhuisde in 2010 naar Zaltbommel (bij ’s Hertogenbosch). Doordat dit centraler gelegen is in Nederland kunnen klanten en geïnteresseerden ons heel gemakkelijk bereiken. De showroomhal is zowel in de zomer, als in de winter te bezoeken. We kijken uit naar je komst!

Afspraak plannen

Wij zijn Bus & coach trade BV

Jouw even betrouwbare als professionele partner die vanuit jarenlange expertise helpt te investeren in de best passende bus die je verder helpt. Voor elk doel adviseren wij onafhankelijk en op maat; een merk, bouwjaar en type bus in optimale staat. Zo helpen wij jou behalve op weg óók richting jouw doelen en dromen te blijven bewegen. Start nu met het bekijken van het actuele bussenaanbod in onze digitale etalage.

Bekijk ons bussenaanbod